Prevozi

naLetališče.si vam nudi dva tipa nizkocenovnih prevozov, odvisno od vaših zahtev in želja:

ZASEBNI PREVOZ je namenjen posameznikom in skupinam, ki si želijo prevoz po meri, brez odstopanja od želenih ur odhoda ali prihoda na destinacijo oz. čakanja na prevoz. To pomeni, da gre za prevoz po naročilu in ob urah, ki jih želi naročnik in ki poteka od naslova vstopnega mesta do naslova na končni destinaciji po željah naročnika (zaustavite se na določenem kraju, medtem ko vas voznik počaka in nato nadaljujete želeno pot). Zasebnemu prevozu ne dodajamo drugih potnikov. Prevoz načrtujemo tako, da upoštevamo navedene podatke – ura najkasnejšega prihoda ali ura najzgodnejšega odhoda. Prevoz se opravi z vozilom, izbranim glede na število potnikov. Dodatna ugodnost rezervacije zasebnega prevoza je vkrcanje in izkrcanje po želji na večih lokacijah.

ZBIRNI PREVOZ je najugodnejši tip prevoza, ki ga nudimo. Pri zbirnih prevozih združujemo posamezna naročila večih naročnikov z enakimi relacijami in podobnimi urami. Zaradi združevanja naročil lahko pride do čakanja ter postankov na posameznih lokacijah (letališčih, železniških in avtobusnih postajah, hotelih, prenočiščih …). Ura odhoda/prihoda se prilagaja potrebam naročnikov, ki so rezervirali prevoz. naLetališče.si se vedno trudi združevati naročila tako, da prihaja do čimmanjših odstopanj od želenih časov in s tem čimkrajših čakalnih časov. Pri zbirnem prevozu so možne lokacije vkrcanja in izkrcanja točno določene. Za želeni vstop na drugih lokacijah prosimo, da to navedete v opombah.

                                                                                                                                                                                                                                                                               naLetališče.si vam poleg nizkocenovnih prevozov nudimo tudi STANDARD IN BUSINESS PREVOZE (prevoz z avtomobilom ali kombi prevoz) ter NAJEM Z VOZNIKOM, za turistične agencije, hotele, podjetja... Za ponudbo, cene ter pogoje standard in business prevozov ali najema z voznikom vas prosimo, da nas kontaktirate prek maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali našo ponudbo ter se dogovorili za sestanek.


Prevoze izvajamo z udobnimi, polno klimatiziranimi in redno vzdrževanimi vozili, ki jih upravljajo prijazni in izkušeni vozniki.

Fiksne cene prevozov!

Vsak potnik prejeme brezplačno plastenko vode!